Om oss

Vi förenklar din väg till körkortet!

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig din kompletta körkortsutbildning på ett effektivt och enkelt sätt!

Vilka är vi?

På Oog Trafikskola finner du erfaren, ambitiös och hjälpsam personal. Vi är professionella på det vi gör och är här för att ge dig gedigen kunskap som du har nytta av i trafiken hela livet. Vår bilflotta består av Vw-golf (manuell) och Mercedes Benz A-klass (automat) 

Vi utbildar på svenska, engelska, arabiska, somaliska & ryska.

Vår vision:

Vår vision är att bli den bästa trafikskolan genom att ge våra kunder en strukturerad utbildning som bygger på tydlighet, enkelhet och målmedvetenhet. 

Vårt mål är att göra din väg till körkortet enkel och smidig.

Våra tjänster:

Våra kärnvärden

01.

Trygghet

Trygghet är för oss basen där all utveckling tar sin början och innefattar såväl den fysiska miljön som den psykiska. Trygga individer har bättre förutsättningar att utvecklas och lära. Det handlar om att vara trygg i sin omgivning vilket återspeglar även i trafiken. Det ska vara roligt att ta körkort! 

02.

Utveckling

Vår ambition är att bidra till att skapa säkra och ansvarsfulla förare på våra vägar. Vi lägger fokus på de saker som är viktiga för just dig och vi anpassar oss efter dina förutsättningar och behov. Vi tänker längre än förarprovet.

Vi lär för livet!

03.

Tydlighet & Enkelhet

Tydlighet & enkelhet är våra grundbulten för att du ska känna att du får ut så mycket som möjligt av din tid på trafikskolan. Vår personal inspirerar dig och hjälper dig med att jobba med din körkortsutbildning på det mest effektiva sättet så att avvägningen mellan tidsåtgång, kostnad och kunskap blir perfekt.

 

Vårt team

Abdiwahid Oog

Trafikskolechef & Instruktör

George Bulat

Utbildningsledare & Instruktör